SOBRE NOSALTRES

Fundada l’any 2005 i amb més de 15 anys dedicats a la comunicació de primeres firmes nacionals i internacionals, FELICES·Agency compta amb una dilatada experiència en assessoria i consultoria creativa, producció d’esdeveniments i relacions públiques.

Som especialistes a crear conceptes per posicionar
marques davant els seus diversos públics

Hem promocionat empreses espanyoles a escala internacional, a mercats i fires de Nova York, Estocolm, Milà, Frankfurt, Berlín o París. Hem sigut els consellers en la consultoria estratègica de petites empreses, les quals les seves marques són reconegudes pels principals prescriptors, i en projectes d’envergadura per marques amb renom com ara Fundación TelefónicaGuía RepsolBarceló ViajesLa Cartuja de SevillaSimon ElectricOndarretaSeatAjuntament de BarcelonaME by MeliàThe Cotton House HotelNanimarquinaBD BarcelonaThyssen Bornemisza.

FELICES·Agency ha sigut l’encarregada dels principals esdeveniments de les capçaleres de premsa nacional i internacional, com, per exemple, els Premis Tendències (El Mundo Catalunya), los Premios Fuera de Serie y Expansión, los Premios T Magazine del New York Times, o l’aniversari de  Frame Magazine.

Durant la seva dilatada experiència professional, Maite Felices ha desenvolupat un particularíssim decàleg personal: eduquem-nos en la incertesa, aprenem a escoltar, cultivem la intuïció i confiem-nos en el pressentiment (professional, vital), elaborem una borsa de valors on es cotitzi la imaginació, el plaer per les coses que generen una altra mena de satisfaccions, com les coses ben fetes i la sobrietat feliç.

FELICES Agency/digital marketing consultant/FELICES Agency

Maite Felices, CEO & Founder

Maite és economista i consultora creativa. Des de fa quinze anys dirigeix la seva empresa, FELICES · Agency, una agència independent de comunicació especialitzada en el disseny, creativitat i imatge de marca, que pren el seu cognom com a distintiu personal i declaració d’intencions. 

El seu treball combina el desenvolupament de fórmules, continguts i estratègies de comunicació que situen la personalitat de la marca amb la divulgació i la difusió entre prescriptors, una equació que rubrica amb la visió d’empresa característica d’un economista. 

Felices domina àrees de comunicació que van des de la corporativa més sòbria i rigorosa fins a la més creativa i innovadora en terminologia de singularitat i categoria d’imatge. Dotar de sensibilitat i color al gris corporatiu, entrellaçant originalitat i empresa, és un dels seus punts forts.

L’arquitectura de la marca, l’estructuració del discurs, la solvència del criteri i molta cultura de la creativitat són valors claus amb els quals Felices posiciona productes, empreses i institucions. Tot des de l’experiència en publicity i relacions públiques i la comunicació de gamma alta en lifestyle i disseny. 

Maite és una gran coneixedora del sector del disseny, des del full en blanc i la idea fins al teixit productiu i industrial. Ha sigut membre de la junta directiva del FAD (Fomento de las Artes y Diseño), ha posicionat la imatge del disseny espanyol durant l’última dècada en RED  (Reunión de Empresas de Diseño) i ha sigut la cofundadora i responsable de la imatge de Design Institute of Spain (D!oS).

Vídeo del 30è aniversari de Nanimarquina by FELICES·Agency

Vols veure més produccions de FELICES·Agency?